1

Uitvaartverzekering

We kunnen ook uitvaartverzekeringen voor u regelen. Er zijn hierbij een aantal keuzes die u moet maken (alles geregeld of een geldbedrag, crematie of begrafenis, hoe hoog moet het bedrag zijn). Hierbij adviseren we u graag, en afsluiten kan natuurlijk ook via ons, bij de maatschappij van uw keuze.

U kunt zich alvast oriënteren op uitvaartverzekeraar MONUTA via onderstaande informatie:

  • Meer over de uitvaartverzekering van Monuta (meteen afsluiten kan hier ook)
  • Veelgestelde vragen

    Uitvaartverzekering van Monuta

    Monuta hanteert een unieke filosofie. Niet de pasklare polissen zijn het uitgangspunt, maar uw wensen.

Een totaal andere benadering. Zodra uw wensen omtrent uw uitvaart zijn geïnventariseerd, komt Monuta met u tot een passend pakket van verzekeringen.

Elke variatie is mogelijk, van een standaard uitvaart tot een volstrekt ludieke gebeurtenis. Via een helder stelsel van natura (de Basis en Uitgebreide Uitvaartverzekering) en kapitaalverzekeringen (oa de Uitvaartverzekering in Geld) komt u altijd tot een dekking die recht doet aan uw persoonlijke uitvaartwensen.
Bij een naturaverzekering hebt u altijd recht op de omschreven diensten, hoe duur deze op het moment van overlijden ook zijn.
Bij een kapitaalverzekering maken wij voor u een overzicht van uw persoonlijke wensen. De kosten hiervoor rekenen we netjes uit. Het totaalbedrag kunt u laten verzekeren.

Overigens, als u daar prijs op stelt, is ook alle zorg in de dagen voor uw overlijden goed te verzekeren. Dit laatste is een specialisatie binnen de mogelijkheden die Monuta biedt en het verdient uw speciale aandacht.

Kortom, de zorg voor uw uitvaart, aangevuld met uw persoonlijke wensen, of zelfs speciale zorg rondom het overlijden, Monuta regelt het zoals u wenst. U kunt vrijblijvend ons benaderen voor een offerte of informatie, wij staan u graag te woord.

 

Terug naar boven


Assurantiekantoor Ridderbos

Bij Assurantiekantoor Ridderbos bemiddelen wij al sinds 1988 in verzekeringen 
en hypotheken voor de mensen in Haren en omstreken. Het is natuurlijk fijn
om al je verzekeringen onder één dak te hebben, en daarbij dus ook een vast
aanspreekpunt voor al uw vragen.

Social media